Over ons

Leven is als fietsen, om in balans te blijven moet je blijven bewegen – Albert Einstein


Deze woorden van Einstein passen bij me. Ik vind het belangrijk om mezelf steeds te blijven ontwikkelen.

Als jong kind zat ik al nooit stil. Mijn ouders hadden een doe-het-zelfzaak, ik hielp dikwijls met vegen en de verfpotjes rechtzetten. Ik was een kleine styliste, mijn kast wisselde zó vaak van kleur dat mijn moeder er gek van werd. Mooie stenen uit mijn vakantieverzameling rangschikte ik in een kast met open vakken.

Teamoverleg dynamische werkomgeving
Teamoverleg voor creatieve interieurontwerpen

Na mijn marketing- en middenstandsopleiding bleef ik in beweging. Ik ben technisch, creatief én planmatig. Met die talenten kon ik veel kanten uit, ik combineerde styling/inrichting met management. Zo was ik de spin in het web bij Laura Ashley, een Praxis-filiaal en ook nog een tijdje office manager bij een papiergroothandel.

Mijn droom kwam uit: ik ging de opleiding tot interieurstylist volgen. In 2009 sprong ik in het diepe met mijn eerste onderneming, I.D. Binnenhuisarchitectuur. Met succes! Het was fantastisch om woningen en organisaties een complete make-over te geven. Meer en meer ontdekte ik dat interieur een tool is om mensen in hun kracht te zetten.

Teamoverleg voor creatieve interieurontwerpen
Project dakloze jongeren Utrecht

Ontwerpt, maakt, werkt

StijlStudio Cécile

Werken voor het bedrijfsleven bevalt mij het beste, heb ik ontdekt. Projectwerk vind ik heel uitdagend, veel organisaties durven out of the box te denken. Als een bedrijf zich ontwikkelt, moet de werkplek zich ook ontwikkelen. Het maakt me blij dat ik daaraan kan bijdragen.

Het menselijke aspect verlies ik nooit uit het oog. Het is mooi om de visie van het management te vertalen naar een prettige werkomgeving voor iedereen. I.D. Binnenhuisarchitectuur dekt de lading niet meer, daarom verleen ik mijn diensten voortaan onder de naam StijlStudio Cécile. Ik ben trots op deze nieuwe koers en hoop nog veel interieurs een boost te kunnen geven – met stijl!

Cécile van dre Kolk - interieurarchitect

Ik zie dat mensen blij en effectief aan de slag gaan in een frisse, sfeervolle en opgeruimde werkomgeving. 

– Cécile

Cécile van der Kolk interieurstylist en eigenaar StijlStudio Cécile

Cécile van der Kolk

Interieurontwerper en eigenaar van StijlStudio Cécile

Minou Jekkers creatief 3D tekenaar

Minou Jekkers

Creatieve ondersteuning

Els Rurup als administratieve ondersteuning

Els Rurup

Administratieve ondersteuning

Jessie Metzelaar

Jessie Metzelaar

Online marketing ondersteuning

Interesse?
Direct kosteloos offerte aanvragen