Turn-Key-Verhuur

Wil je je woning voor de lange termijn gaan verhuren en het interieur laten restylen? Dan is het Turn-Key-pakket de oplossing. Samen met jou buig ik me over een sfeervolle inrichting, elke nieuwe huurder voelt zich er thuis!  

Turn-Key-Verhuur ontwerpt, maakt, werkt.

Wat houdt dit pakket in?

Als je een totaalontwerp plus inrichting wilt, ben ik zo’n 80 uur in touw voor een woning met 2 woonlagen. Hierbij ontzorg ik je totaal en lever ik het interieurontwerp, de inkoop en de inrichting van de woning.  Wil je alleen een ontwerp, zonder de producten? Ook dat is mogelijk, dat is een investering van 20 uur.

Van kleine aanpassingen tot grote verbouwingen: ik lever altijd maatwerk.  

Mijn diensten zijn opgebouwd uit de volgende losse componenten:  

 1. Kick-off 
 2. Ontwerp
  • 2D plattegronden
  • Moodsheets
  • Productlijst
 3. Offerte voor realisatie 
 4. Realisatie-uren
  • Inkoop 
  • Realisatie  
  • Oplevering 

 

Kosten voor het ontwerp (stap 1 t/m 3)

€ 2500, excl. btw

Woonkamer woning verhuur expats

De mens is de maat van alle dingen.

Ik vind mensen erg interessant. Feitelijk zijn we allemaal hetzelfde, maar de interesses en gebruiken zijn over de hele wereld verschillend. In het bedrijfsleven zie je ook een diversiteit aan culturen. Wie zijn die organisaties, welk verhaal willen zij vertellen? Het interieur is daar een goede tool voor.

Het belang van werknemers, the human capital, krijgt de laatste tijd meer aandacht. Zij worden steeds meer gezien en dat ondersteun ik van harte. Er is nogal wat krapte op de arbeidsmarkt, het is belangrijk dat werknemers goed in hun vel zitten. Interieur draagt zeker bij aan een goede sfeer tijdens het werk, daar wil ik graag iets in betekenen. Tot nu toe heb ik veel projecten gedaan voor opdrachtgevers uit het mkb of het sociale domein. Daar ligt mijn kracht, daar krijg ik energie van.

01

Ontwerpt.

Lege ruimtes wachten op een verhaal, dat ik graag vertel. 
Ik kom op bezoek, we verkennen de mogelijkheden.

02

Maakt.

Jouw visie vertaal ik naar iets concreets, mooi visueel. 
Moodboards, digitale ontwerpen, een budget en een planning… alles komt aan bod.

03

Werkt.

Je interieur wordt definitief gerealiseerd! 
In het nazorgtraject zetten we de puntjes op de i.

Turnkey verhuur Utrecht
Turnkeyverhuur gele stoel
Creatief team voor interieurontwerpen in regio Amsterdam

Als de muren op je afkomen, geef ze een likje verf

– Loesje