Jouw bedrijfsidentiteit vertaald in jouw bedrijfsinterieur. StijlStudio Cécile

Interieurstylist Cécile van der Kolk heeft zich gespecialiseerd in het ontwerpen en maken van interieurs die naadloos aansluiten bij de identiteit van haar opdrachtgevers. Laat je verrassen en ontdek je hoe Cécile met haar unieke aanpak jouw visie vertaalt naar een inspirerende werkomgeving. Ontdek de kracht van een doordacht interieur dat niet alleen functioneel is, maar ook de essentie van jouw organisatie weerspiegelt.

Interieurdesign kijkt naar bedrijfscultuur en identiteit

Het belang van een werkplek die past bij jouw identiteit

Het interieur van een kantoor of bedrijf is meer dan alleen meubels en decoraties. Het is een directe weerspiegeling van wie je bent als organisatie. Interieurstylist Cécile begrijpt dit als geen ander. Ze legt de focus op het door vertalen van jouw identiteit in het interieur. Door samen te werken met Stijl Studio Cécile, krijg je niet alleen een fraai vormgegeven kantoor, maar ook een prettige ruimte om in te werken én om klanten in te ontvangen. Van werkplek tot vergaderruimte tot een ruimte om te ontspannen. Alle ruimtes kunnen worden meegenomen in het nieuwe ontwerp.

 

Interieurstylist Cécile van der Kolk ontwerpt, maakt, werkt

Cécile gaat verder dan het creëren van aantrekkelijke kantoorruimtes. Haar missie is het (her)definiëren van jouw organisatorische doelen en deze te vertalen naar een tastbaar en functioneel interieurontwerp waarbij jouw identiteit de leidraad vormt voor het ontwerpproces. Cécile gaat met je in gesprek om te begrijpen wie je bent, waar je voor staat en waar je naartoe wilt met je organisatie. Het resultaat? Een kantoorinterieur dat niet alleen functioneel is, maar ook een verlengstuk van jouw bedrijfsidentiteit.

Interieuradvies voor IT bedrijf in Beverwijk
Interieurontwerp voor IT bedrijf in Beverwijk
Zakelijk interieurontwerp voor IT bedrijf in Beverwijk
Balans in de werkomgeving door een kantoorontwerp van interieurstylist Cécile

Cécile begrijpt het belang van een functionele werkplek maar ook van een aangename, veilige plek waar medewerkers zich prettig voelen. Deze balans in de werkomgeving is  belangrijk en tegelijk lastig om door bedrijfseigenaren zelf te creëren. Een goed ontworpen kantoorinterieur moet niet alleen visueel aantrekkelijk zijn, maar ook alle zintuigen aanspreken. Door gebruik van materialen, kleuren en texturen creëer je een omgeving die niet alleen gezien, maar ook ervaren wordt.

Door met een interieurstylist te werken krijgt je een werkomgeving waarin medewerkers zich prettig voelen en tegelijkertijd efficiënt kunnen werken.

Het interieur van jouw bedrijf spreekt jouw klanten aan

Een sterk interieur van je bedrijf is niet alleen belangrijk voor je team, maar dient ook als een instrument om jouw verhaal te delen met je klanten en bezoekers. Cécile zorgt ervoor dat jouw bedrijf een plek is waar iedereen de identiteit en visie van jouw organisatie begrijpt. Bezoekers voelen zich thuis. De uitstraling van je kantoor zal hun mede helpen overtuigen dat jij de juiste partij voor hen bent. Ontdek de impact van een doordacht ontworpen werkomgeving op de betrokkenheid van jouw team en de indruk die het maakt op jouw klanten.

Interieurstylist Amsterdam – voor een kantoor dat jouw identiteit ademt

Interieurstylist Cécile van der Kolk is gevestigd in de regio Amsterdam. Ze staat garant voor kantoorinterieurs die meer zijn dan alleen functionele ruimtes. Met een focus op identiteit, functionaliteit en esthetiek biedt Stijl Studio Cécile een unieke benadering om jouw organisatie te laten spreken door middel van haar ontwerpen. Na het ontwerp voert ze jouw project in Amsterdam ook volledig uit. Neem vandaag nog contact op en ontdek hoe jouw kantoor kan transformeren.

Meest gestelde vragen

Wanneer heb je een interieurstylist nodig voor jouw bedrijfsinterieur? Een interieurstylist schakel je in als je werkomgeving niet meer past bij wie je als bedrijf bent of bij wat je als bedrijf wilt uitstralen. Dit kan komen doordat je bent gegroeid als bedrijf. Of omdat je een andere focus hebt gekregen. Misschien is de ruimte waarin je nu werkt te krap of juist te ruim geworden. Of misschien merk je dat het lastig is om medewerkers vast te houden. Is er veel verloop. Dit zijn allemaal redenen om een interieurstylist zoals Cécile van der Kolk in te schakelen. Ontdek hoe zij kan bijdragen aan het optimaliseren van jouw kantoorruimte, of het nu gaat om een nieuwe locatie, een herinrichting of een volledige renovatie.
  1. Waarom een interieurstylist inhuren? De redenen om een interieurstylist in te huren zijn divers. Ze doen veel meer dan een nieuwe kleur op de muur, nieuwe bureaus en een paar planten. Ze zijn opgeleid in het ontwerpen van interieurs die passen bij de gebruiker. Zij hebben kennis van materialen, kleuren, geluid, energieverbruik en nog veel meer. Gegarandeerd komt een interieurstylist met een ander ontwerp dan dat jij zelf kunt bedenken.
  2. Goede interieurstylist. Wie is dat? Met andere woorden, welke interieurstylist past bij jouw bedrijfsinterieur? Elke interieurstylist heeft een eigen stijl, een eigen werkwijze en een bepaalde voorkeur voor materialen. Vanzelfsprekend luisteren ze naar hun opdrachtgever en zullen ze een ontwerp maken die past bij jouw identiteit. Maar je kunt het beste een indruk krijgen voor een geschikte interieurstylist voor jouw project door bij de gerealiseerde projecten te kijken. Spreken de ontwerpen je aan? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking.
  3. Hoe gaat een interieurstylist te werk? De werkwijze van interieurstylisten is verschillend. Zo werkt interieurstylist Cécile van der Kolk werkt met een klantreis. [afbeelding klantreis laten zien]. Het begint eerst met een inventarisatie tijdens een intakegesprek. Ze stelt veel vragen over het bedrijf, de identiteit en de doelen. Ook wordt er gevraagd naar het beschikbare budget. Daarna komt een eerste schets en eerste offerte die tijdens een gesprek wordt besproken. Na eerste goedkeuring volgt de visualisatie. Kleuren, materialen, beleving worden in beeld gebracht. Voor de uitvoering van het totaalplan volgt een planning. Cécile begeleid het hele project, van A-Z en bewaakt daarbij de budgetten en de planning. Na realisatie blijft ze betrokken en biedt ze waar nodig nazorg. De enthousiaste reviews laten zien hoe anderen deze aanpak hebben ervaren.
  4. Wat is het verschil tussen een interieurstylist en een interieurarchitect? Vaak worden de termen ‘interieurstylist’ en ‘interieurarchitect’ door elkaar gebruikt. Dat is ook prima want er zijn niet heel veel verschillen. Beide ontwerpen interieurs.
  5. Wat is het verschil tussen een interieurstylist en een interieurarchitect? Vaak worden de termen ‘interieurstylist’ en ‘interieurarchitect’ door elkaar gebruikt. Dat is ook prima want er zijn niet heel veel verschillen. Beide ontwerpen interieurs.

     

01

Ontwerpt.

Lege ruimtes wachten op een verhaal, dat ik graag vertel. 
Ik kom op bezoek, we verkennen de mogelijkheden.

02

Maakt.

Jouw visie vertaal ik naar iets concreets, mooi visueel. 
Moodboards, digitale ontwerpen, een budget en een planning… alles komt aan bod.

03

Werkt.

Je interieur wordt definitief gerealiseerd! 
In het nazorgtraject zetten we de puntjes op de i.

Professioneel Interieurdesign

Het ontwerpen van een kantoorruimte die voldoet aan alle bovengenoemde aspecten vereist vaak professioneel advies. Onze ervaren designer Cécile werkt samen met het bedrijf om een op maat gemaakt ontwerp te creëren dat de unieke behoeften en doelen van de organisatie weerspiegelt.

Naast het ontwerp zorgt StijlStudio Cécile ook dat het ontwerp wordt uitgevoerd. Door aandacht te besteden aan de specifieke behoeften van de organisatie en samen te werken met professionals, heb jij straks een bedrijf dat niet alleen functioneel is ingericht, maar ook een positieve impact heeft op het personeel en de algehele bedrijfsprestaties.

 

Wil je professioneel advies en ondersteuning bij jouw interieurproject? Neem contact op met Cécile en maak van je visie werkelijkheid.

Interieurontwerper Cecile van der Kolk aan het werk
Creatief interieurontwerp voor IT bedrijf in Beverwijk

Een kantoor is niet alleen functioneel, maar biedt ook een aangename en sfeervolle omgeving

– Cécile