SEO pagina

Leven is als fietsen, om in balans te blijven moet je blijven bewegen – Albert Einstein
Deze woorden van Einstein passen bij me. Ik vind het belangrijk om mezelf steeds te blijven ontwikkelen.

StijlStudio Cécile ontwerpt, maakt, werkt.

Wie ben je en waar sta je voor? Waar wil je naartoe met je organisatie? Hoe wil je jouw verhaal delen met anderen? Mijn kracht is het bouwen aan jouw identiteit, letterlijk in mijn geval.

Ik help je bij het (opnieuw) in kaart brengen van je missie en visie. Het interieur is daarbij ondersteunend, je kunt er veel mee zeggen. Je werkomgeving moet functioneel en tegelijkertijd sfeervol ingericht zijn. Het is prettig om samen te werken in een omgeving met een passende uitstraling, met een interieur dat fijne zintuiglijke beleving geeft. Jouw team en jouw klanten of bezoekers nemen we mee in jouw verhaal.
 
De wereld is continu in beweging en ik volg de nieuwste ontwikkelingen op de voet. ICT, hybride werkplekken en de balans werk/privé krijgen steeds meer aandacht binnen organisaties. Ook deze factoren spelen een beslissende rol bij de herinrichting van ruimtes.
  
Ik ondersteun je in bij alle fases in dit prachtige proces, van de eerste brainstorm tot de plaatsing van het laatste meubelstuk. Neem gerust contact met me op, dan kunnen we vrijblijvend kennismaken.

Cécile van der Kolk

Detachering Utrecht

De mens is de maat van alle dingen.

Ik vind mensen erg interessant. Feitelijk zijn we allemaal hetzelfde, maar de interesses en gebruiken zijn over de hele wereld verschillend. In het bedrijfsleven zie je ook een diversiteit aan culturen. Wie zijn die organisaties, welk verhaal willen zij vertellen? Het interieur is daar een goede tool voor.

Het belang van werknemers, the human capital, krijgt de laatste tijd meer aandacht. Zij worden steeds meer gezien en dat ondersteun ik van harte. Er is nogal wat krapte op de arbeidsmarkt, het is belangrijk dat werknemers goed in hun vel zitten. Interieur draagt zeker bij aan een goede sfeer tijdens het werk, daar wil ik graag iets in betekenen. Tot nu toe heb ik veel projecten gedaan voor opdrachtgevers uit het mkb of het sociale domein. Daar ligt mijn kracht, daar krijg ik energie van.

01

Ontwerpt.

Lege ruimtes wachten op een verhaal, dat ik graag vertel. 
Ik kom op bezoek, we verkennen de mogelijkheden.

02

Maakt.

Jouw visie vertaal ik naar iets concreets, mooi visueel. 
Moodboards, digitale ontwerpen, een budget en een planning… alles komt aan bod.

03

Werkt.

Je interieur wordt definitief gerealiseerd! 
In het nazorgtraject zetten we de puntjes op de i.

IT & Services bedrijf - gezonde werkomgeving
IT & Services bedrijf - gezonde werkomgeving

Als jong kind zat ik al nooit stil. Mijn ouders hadden een doe-het-zelfzaak, ik hielp dikwijls met vegen en de verfpotjes rechtzetten. Ik was een kleine styliste, mijn kast wisselde zó vaak van kleur dat mijn moeder er gek van werd. Mooie stenen uit mijn vakantieverzameling rangschikte ik in een kast met open vakken.

Interieurontwerp voor IT bedrijf in Beverwijk
Interieurontwerp voor IT bedrijf

Na mijn marketing- en middenstandsopleiding bleef ik in beweging. Ik ben technisch, creatief én planmatig. Met die talenten kon ik veel kanten uit, ik combineerde styling/inrichting met management. Zo was ik de spin in het web bij Laura Ashley, een Praxis-filiaal en ook nog een tijdje office manager bij een papiergroothandel.

Mijn droom kwam uit: ik ging de opleiding tot interieurstylist volgen. In 2009 sprong ik in het diepe met mijn eerste onderneming, I.D. Binnenhuisarchitectuur. Met succes! Het was fantastisch om woningen en organisaties een complete make-over te geven. Meer en meer ontdekte ik dat interieur een tool is om mensen in hun kracht te zetten.

Teamoverleg voor creatieve interieurontwerpen

Ik zie dat mensen blij en effectief aan de slag gaan in een frisse, sfeervolle en opgeruimde werkomgeving. 

– Cécile