100% TEAMWORK

Locatie en jaar

Beverwijk, 2022

Aantal werkplekken

55

Type project

IT-bedrijf met jeugdige identiteit 


Uitdaging

Het familiegevoel vertaald

Locatie en jaar

Beverwijk, 2022

Aantal werkplekken

55

Type project

IT-bedrijf met jeugdige identiteit 


Uitdaging

Het familiegevoel vertaald

Vrijblijvend advies

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Project omschrijving

Na de verhuizing van het kantoorpand mocht ik de inrichting van de medewerkersvleugel op me nemen. Samenwerken is het credo, het jeugdige team wilde dat op een inspirerende manier uitdragen. Daarnaast wilden ze graag op een ontspannen manier samenzijn, als een hechte familie. Tijd voor een frisse wind! 

Ik richtte een sfeervolle werkplek in voor elke medewerker. Samen bogen we ons over een kantoorinterieur met persoonlijke avatars, herkenbare kleuren en icoontjes. De hippe themaruimtes, de gym en de bar bieden volop ruimte voor werk en ontspanning. Het team is nog elke dag happy met hun nieuwe identiteit.  

Fotografie: Tazama bedrijfsfotografie   

‘We krijgen nog elke dag complimenten van klanten over de sfeer van onze werkomgeving. Ze vinden dat de huiselijkheid perfect bij ons merkimago past. Het kantoor is echt een plek geworden waar onze medewerkers graag werken, maar waar ook tijd is voor elkaar en waar iedereen graag samenkomt. Wat wij het meest waardeerden aan onze samenwerking met Cécile, is dat ze altijd haar afspraken nakomt, open communiceert, actief meedenkt en ons veel grip gaf op de financiële kant.’

– Francisco Perez van Oord | ITQ

Deel dit op Social Media

Facebook
Twitter
Pinterest