HYBRIDE HERONTDEKKING

Locatie en jaar

Amsterdam, 2022

Aantal werkplekken

150

Type project

Internationaal IT & Services bedrijf

Uitdaging

Flexibel inspannen / ontspannen

Locatie en jaar

Amsterdam, 2022

Aantal werkplekken

150

Type project

Internationaal IT & Services bedrijf

Uitdaging

Flexibel inspannen / ontspannen

Vrijblijvend advies

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Project omschrijving

Werken en ontmoeten combineren, dat was mijn uitdaging bij dit grootschalige IT & Services bedrijf. Samen met een dreamteam verdiepte ik me in hun nieuwe huisstijl, die ik qua kleurstelling in het interieurontwerp heb doorgevoerd.

De medewerkers zijn nog elke dag blij met de inrichting van hun  Rembrandtcafé. Daar kunnen zij terecht voor hun portie ontspanning in de gym, de pool- en gameruimte. Ook transformeerde ik de matig bezochte kantine tot een multifunctioneel Workcafé. Door het verrijd- en verstelbare meubilair kan de ruimte snel anders ingericht worden. Werken of elkaar ontmoeten, met grote of kleine gezelschappen: de mogelijkheden zijn eindeloos! De chique vergaderzalen met de kleuren van het logo zijn het paradepaardje van de totale rebranding. Als finishing touch gebruikte ik houtpanelen en mos voor een huiselijke sfeer.

Fotografie: Tazama bedrijfsfotografie 

Cécile wist de SoftwareOne wensen en behoeften (fun, vitaliteit en een nieuwe restaurant) om te zetten naar een passend nieuw ontwerp en heeft hierbij ook onze nieuwe identiteit *rebranding) doorgevoerd.

– Jill Tran Kernekamp | SoftwareOne

Deel dit op Social Media

Facebook
Twitter
Pinterest